Ingredienser
Bringebærmuffins
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 175 °C og sett 12 papirformer i et muffinsbrett.
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, og ha alle de våte ingrediensene i en annen bolle. Pisk de våte ingrediensene godt sammen. Bland deretter godt sammen med de tørre ingrediensene.
Fyll muffinsformene ¾ fulle og trykk ned noen bringebær i hver form. Stek på midterste rille i ca. 25 min. Avkjøl på rist.
Muffinsene er veldig gode som de er, men hvis du ønsker glasur, kan vi anbefale denne:
70 g smør
50 g Finesse bakesukker
200 g kremost naturell
Bland alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin/miksmaster. Bruk en sprøytepose og pynt muffinsene.
Denne oppskriften er hentet fra boken Frøken Holm nr. 1
Næringsinnhold
| Per 100 g | |
|---|---|
| kcal | 307 g |
| protein | 8 g |
| karbohydrater | 4 g |
| fett | 24 g |
| fiber | 13 g |